PERSOONLIJKE SERVICES

Foto

GARDEROBE CONSULT: STYLING & ADVIES

 

Jij vertelt en wij luisteren, bekijken en bespreken zorgvuldig met jou wat je wens, gelegenheid en setting is waarvoor jij een jurk nodig hebt of waarom jij je garderobe onder de loep wilt nemen.
Jij krijgt dan ons eerlijk en persoonlijk advies over stijlen, kleuren en in onze collectie model suggestie. Ons advies baseren wij op jouw persoonlijkheid & leven. Uiteraard spelen de toon van  huid/haar/ogen en zelfs de kleur van je lippen een rol.
Jij ontvangt tijdens de consult ons advies en inzicht over passende accessoires, schoenen, kapsel en make-up styling.
 
Wij helpen Jou te stralen en je vrouwelijke schoonheid & kracht te versterken en je zichtbaar te maken. En bovendien reiken wij jou andere invalshoeken en inzichten aan.* klik hier voor prijzen & beschikbaarheid of contact ons op 06.410 511 56

 

Foto

INDIVIDUEEL of GROEPAFSPRAAK: STYLING & ADVIES


Beperkt door werktijden, andere afspraken, heb je een ander ritme in je leven of wil je gewoon in alle rust onze individuele begeleiding en advies bij het vinden van jouw ideale jurk & stijl? Je bent altijd welkom in onze boutique, ook op afspraak buiten  reguliere openingstijden..
 
Ben je met een groep vriendinnen/ collega's of een bruidsgezelschap en willen jullie gezellig met elkaar díe ene mooie jurk vinden die past bij jullie eigen lichaam en persoonlijkheid? Dan is het mogelijk om in de privacy van onze boutique, onder het genot van bubbles & bitez in alle rust, en onder begeleiding van ons advies jouw jurk te vinden. Geniet van een echte prive shopping beleving.* Klik hier voor eschikbaarheid of contact ons op 06.410 511 56


 
Foto

SUPPORT & EMPOWERMENT

Elements of Feminine Energy


Tijdens de gesprekken met onze klanten leren wij veel. Zij zijn onze inspiratie. Daarom ontwikkelen wij momenteel een speciaal voor-en op vrouwen afgestemde sessies. De workshops faciliteren wij samen met andere vrouwelijke ondernemers. De workshops zullen divers zijn van karakter; van spreken in het openbaar (zakelijk danwel als moeder-van-de-bruid) tot het vergroten van jouw bewustzijn en het waarderen van jouw innerlijke vrouw. Dit soort sessies zijn buiten de reguliere openingstijden van de boutique.
 
De sessies dragen bij aan jouw verdere besef en bewustzijn, en geeft je andere of nieuwe inzichten over jouw inner-vrouw. Want hoe verhoudt zich jouw vrouwelijke kracht en schoonheid met jouw grond instelling en houding? En welke rol spelen uiterlijke kenmerken in jouw balans & perceptie over jezelf in de wereld om je heen? Zijn jouw vrouwelijke en mannelijke energie in evenwicht? En welke sturing kun jij geven aan positief zelfgevoel- en beeld; wat heb je daarvoor nodig?
 
Bewust of onbewust zijn het onderwerpen waar we allemaal dagelijks tegenaan lopen. Ze worden getriggerd door je omgeving of door je eigen blik in de spiegel.

Laat hier weten of je een uitnodiging wilt ontvangen.

Oefeningen - Vrouwelijke Energie
Boek suggesties

Workshop - 3 JUNI 2018: CHERRY BITEZ CIRCLE
(op uitnodiging)
Workshop - Najaar 2018:- in ontwikkeling