PERSOONLIJKE SERVICES

Foto

GARDEROBE CONSULT: STYLING & ADVIES


Jij vertelt en wij luisteren, samen bekijken en bespreken zorgvuldig wat je wens is.
Jij krijgt dan ons eerlijk en persoonlijk advies over stijl, kleur en model suggesties. 
Tijdens het consult geven wij advies en inzicht over passende accessoires, schoenen, kapsel en make-up.
 

Ons advies baseren wij op jouw persoonlijkheid, leven en levensstijl. Natuurlijk spelen de toon van je huid, haar, ogen en zelfs de kleur van je lippen een rol.


* Prijs per consult is 50,- euro per uur, de consulten vinden altijd plaats in de avonduren. Een consult inplannen, beschikbaarheid controleren of andere vragen? Neem contact ons op 06.410 511 56

 
Foto

INDIVIDUEEL of GROEPAFSPRAAK: STYLING & ADVIES


Wil je in alle rust en met onze individuele begeleiding bij het vinden van jouw ideale jurk & stijl? Je bent altijd welkom buiten onze reguliere openingstijden. Neem contact op en maak een afspraak.
 
Zijn jullie met een groep dames en willen jullie samen een avondje de boutique om een jurk te vinden ? Neem contact op en boek de privacy van onze boutique. Onder het genot van bubbles & bitez, tea & macarons en in alle rust, krijgen jullie onder persoonlijke begeleiding advies. Geniet van een echte prive shopping beleving.* Maximaal aantal personen bij groepsafspraak is 6. Voor beschikbaarheid of andere vragen, neem contact met ons op 06.410 511 56

 
Foto

SUPPORT & EMPOWERMENT

Elements of Feminine Energy


Tijdens de gesprekken met onze klanten leren wij veel. Jullie zijn onze inspiratie. Daarom ontwikkelen wij momenteel een speciaal voor-en op vrouwen afgestemde sessies. Deze bijeenkomsten faciliteren wij (evt. samen met andere vrouwelijke ondernemers) in onze boutique. De sessie zijn informeel van karakter en hebben ten doel jouw netwerk te groeien, verbinding met gelijk gestemden, vergroten van jouw bewustzijn en het waarderen van jouw innerlijke vrouw.

Hoe verhoudt zich jouw vrouwelijke kracht en schoonheid met jouw grond instelling en houding?
Vroeg of laat komen we deze vraag allemaal wel een keer tegen.
De sessies dragen bij aan jouw verdere besef en bewustzijn, en geeft je andere of nieuwe inzichten over jouw innerlijke vrouw.


DATA

3 JUNI 2018: CHERRY BITEZ CIRCLE
(op uitnodiging)
1 NOVEMBER 2018CHERRY BITEZ CIRCLE (op uitnodiging)
20 FEBRUARI 2019: CHERRY BITEZ CIRCLE (op uitnodiging)

Laat hier weten of je een uitnodiging wilt ontvangen.
Oefeningen - Vrouwelijke Energie
Boek suggesties